Huizen | straatinfo

diefstal politie meldingen

Aanhouding voor plofkraak

diefstal

Huizen - In de nacht van zondag 6 op maandag 7 augustus werden na een achtervolging op de Blaricummerstraat twee verdachten aangehouden voor het plegen van een plofkraak in Duitsland diezelfde nacht.

Rond 02.35 uur kwam een melding dat er bij een bankgebouw in de plaats Emstdetten, Duitsland, een plofkraak was gepleegd en dat de daders in een Audi gevlucht waren. Een achtervolging werd ingezet die via de A1 langs Amersfoort in de richting van Hilversum reed. De bestuurder nam de afrit Huizen/Blaricum en reed over de Crailoseweg in de richting van Huizen. De bestuurder reed de bebouwde kom in en de Audi kreeg een lekke band. Tot twee keer toe werd de Audi geramd waarna hij tot stilstand kwam. Met getrokken vuurwapen benaderden agenten de auto en de twee inzittenden, 27 jaar uit Utrecht en 25 jaar uit Zaandam, werden aangehouden. De auto werd in beslag genomen. Een nader onderzoek is ingesteld.

Soortgelijke berichten

Verdachte plofkraak aangehouden
Soest

Ramkraak plofkraak
Emmeloord

Poging plofkraak
Leersum

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Aanhouding inbreker
Heiloo

Politie onderzoekt plofkraak pinautomaat
Groningen

Plofkraak bij pinautomaat
Lelystad

Verdachten vast na plofkraak
Didam

Flinke ravage bij plofkraak
Maastricht

Getuigen gezocht plofkraak
Amersfoort

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio